Top

Η καθημερινή ζωή είναι γεμάτη ταχύτητα, πληροφορία, σύγκριση, ταύτιση, απόδοση και… φόβο. Ψάχνουμε το νόημα σε λάθος μέρη και με λάθος επαναλήψεις: κάθε μέρα γίνεται μια επανάληψη τρεξίματος, ασυνείδητη, που μας σπρώχνει με τη σειρά της σε μια ζωή ασυνείδητη, δίχως ενέργεια. Αυτό φέρνει μια ανισορροπία σε όλα τα επίπεδα, ανακυκλώνει τα ίδια, το σώμα κλείνει, το πνεύμα σβήνει, η μήτρα πονά και η ζωή περνά κάπως έτσι αφήνοντάς μας να νομίζουμε πως αυτό είναι το φυσιολογικό…

Χρειαζόμαστε ένωση. Ένωση με τον εαυτό, τη θηλυκή ψυχή για να μπορέσουμε να μεταστρέψουμε αυτή την ασυνείδητη ροή και να ξαναανάψουμε τη θηλυκή φωτιά. Για να ενωθείς με τον εαυτό σου και να συντονιστείς με το σώμα, το πνεύμα και την ενέργειά σου χρειάζεσαι μια άλλη μέθοδο- μια μέθοδο αγάπης, συγκέντρωσης και τροφοδότησης: τo Ritualistic Living

Το Ritualistic Living είναι μια πρακτική θρέψη της ψυχής και του σώματος που τελικά ενδυναμώνει το πνεύμα και φωτίζει τη ζωή. Στηρίζεται στην ενέργεια της τελετουργίας, η οποία στα βάθη των αιώνων στήριξε τη Θηλυκή Ψυχή με ανείπωτη δύναμη.

 Η ενέργεια της τελετουργίας στην καθημερινή ζωή μας συντονίζει με το σημαντικό.

Μας επαναφέρει στο τώρα.

Αφυπνίζει τις αισθήσεις μας.

Μας κάνει να μαθαίνουμε τη ζωή αλλιώς, ρίχνοντας φως στη λεπτομέρεια.

Ενεργοποιεί την αγάπη με κάθε τρόπο.

Φωτίζει το μονοπάτι που θέλουμε να ζήσουμε.

Αυξάνει τη χαρά για ο,τιδήποτε μάς περιτριγυρίζει.

Και, πάνω από όλα, μάς θυμίζει διαρκώς ότι χρειάζεται να αφηνόμαστε στη ροή και να δημιουργούμε τη ζωή με πίστη και εμπιστοσύνη.

Το Ritualistic Living περικλείει πολλά και κυρίως το πώς καθετί στη ζωή μας καθημερινά, κάθε μήνας, κάθε μέρα, κάθε πράξη και επιθυμία μπορεί να ειδωθεί και να βιωθεί από ένα πρίσμα τελετουργικό, ιερό, συνειδητό.

Μπορείς από σήμερα κι όλας να ξεκινήσεις να το αφυπνίζεις στη ζωή σου μέσα από απλές πρακτικές που ρίχνουν συνειδητό φως στη ζωή σου:

🌱Με τη Νέα Σελήνη του Σεπτέμβρη βάλε πρόθεση πώς επιθυμείς να είναι ο μήνας σου. Διάλεξε λέξεις, εκφράσεις και affirmations που σε ενδυναμώνουν για το νέο σεληνιακό μήνα που ξεκινά. Δώσε ενέργεια σε εκείνη την πλευρά του εαυτού σου που θέλει να βγει να σου πει τι θέλει πραγματικά.

🌱Ξεφορτώσου αντικείμενα που δεν σου προσφέρουν χαρά και κρατάς ασυνείδητα και πρόσφερε ενέργεια στους χώρους σου διαλέγοντας άνθη, φυτά, πολύτιμους λίθους, κοχύλια από τις εξορμήσεις σου, κεριά και άλλα φυσικά αντικείμενα, πολύτιμα έλαια ή αιθέρια σπρέυ.

🌱Δημιούργησε έναν βωμό απόλαυσης για τον Σεπτέμβρη στην κουζίνα σου με όλες τις γεύσεις που θέλεις να γευτείς και κράτα μια λίστα με αγορές και turnon συνταγές. Τι σε γεμίζει χαρά να γευτείς αυτό το φθινόπωρο;

🌱Αν ο Σεπτέμβρης σου είχε χρώμα τι χρώμα θα ήταν; Κάθε χρώμα σηματοδοτεί την ενέργεια και τη δόνηση που χρειάζεσαι για να ζεις τελετουργικά φορτισμένη. Διάλεξε εσώρουχα, ρούχα, αξεσουάρ και στόλισε το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο και την γκαρνταρόμπα σου με το χρώμα που σε καλεί.

Διάλεξε ένα νέο φυλακτό 

🌱Κάθε μέρα, μπορείς όπου κι αν είσαι, να ανάβεις ένα μικρό κερί με την πρόθεσή σου για τη μέρα, με ό,τι εύχεσαι ή για ό,τι είσαι αυθεντικά ευγνώμων. Η φλόγα συμβολίζει το «στοιχείο φωτιά» που χρειάζεσαι στη ζωή σου να ανάβει για να δημιουργεί με πάθος. Έλα στο τώρα και συνειδητοποίησε πόσα όνειρα και πόσες ευλογίες ήδη έχεις με αυτόν τον συμβολικό τρόπο επαναφόρτισης της πραγματικότητας, πέρα από φόβους, ανησυχίες και φωνές.

🌱Διάλεξε νέους τρόπους να τροφοδοτείς το γυναικείο πνεύμα σου, να αναζητάς γνώση και να πειραματίζεσαι με την καθημερινότητά σου. Είμαστε ό,τι διαβάζουμε και ό,τι μας γεμίζει έμπνευση- διάλεξε νέες, υψηλής δόνησης επιλογές τροφοδότησης. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το WonderLust.

 

Newsletter

Post a Comment

v

Ο ερωτισμός σου είναι η δύναμή σου, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και νοητικά, ενεργειακά, δημιουργικά.

Collections

BODY

SPIRIT

SENSES

Reset Password