Top

Η μαγεία του φεγγαριού είναι μια ευκαιρία για προσωπική μεταμόρφωση που ρέει και εξελίσσεται παράλληλα με κάθε σεληνιακό κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα, η πανσέληνος αφορά ενεργειακά το πλήρες δυναμικό, σαν να είναι όλα τα φώτα στη ζωή μας αναμμένα και έτσι όλα βγαίνουν στο φως.

Η πανσέληνος μας δίνει την ευκαιρία να συνδεθούμε με ο,τιδήποτε φωτίζεται πλήρως στη ζωή μας αυτή τη στιγμή.

Τι είναι αυτό που σου αποκαλύπτεται πλήρως αυτή τη στιγμή στη ζωή σου;

Ίσως προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου, ίσως το έχεις ήδη καταλάβει, ίσως κι όχι.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια της γεμάτης σελήνης και να την αφιερώσουμε σε κάτι που θέλουμε να δούμε να φτάνει στο έπακρο.

Τα γεγονότα της Πανσελήνου μάς δείχνουν-φωτίζουν πάντα κάτι που χρειάζεται να ανακαλύψουμε ή να δούμε αλλιώς, από άλλη οπτική.

 
 

Η αποψινή πανσέληνος, είναι σχεδόν σαν το σύμπαν να προσπαθεί να σου δείξει ξανά κάτι.

Πολλά συμβαίνουν, με τα περισσότερα να μην έχουμε το χρόνο να τα αφομοιώσουμε.

Δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι θα συμβεί, μπορούμε σίγουρα να κάνουμε εικασίες, αλλά κανείς δεν έχει την τελική απάντηση.

Βρισκόμαστε στην πειραματική φάση της εξέλιξης.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Το μυστικό είναι η ισορροπία, χρειαζόμαστε δομή και ελευθερία

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά τα συναισθήματα. Ο Υδροχόος, στην πραγματικότητα, ενθαρρύνει και απελευθερώνει την ενέργεια της κοινότητας, βοηθά στην ανταλλαγή συναισθημάτων και ιδεών και χτίζει κάτι σε συλλογικό επίπεδο.Με την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων, με αυτό το φεγγάρι θα είναι ίσως πιο εύκολο για σένα να κατανοήσεις τα συναισθήματά σου και να απαλλαγείς από αρνητικά-βαριά συναισθήματα όπως ο φόβος, ο θυμός και η ζήλια και να συνεχίσεις να εξελίσεσαι, παρά τις αμφιβολίες.

Έχει απλώς γίνει οδυνηρό να παραμένουμε κολλημένες σε παλιές συνήθειες και εθισμούς. Αυτό που χρειάζεται να απελευθερώσουμε τώρα είναι η συνήθειά μας να προσπαθούμε να ελέγξουμε και να διαχειριστούμε όλη τη ζωή από φόβο μην βιώσουμε πόνο ή απώλεια.

Η επιλογή του τρόπου σύνδεσης και φροντίδας είναι μια πράξη ζωτικής σημασίας σε αυτούς τους καιρούς με τις τόσο γρήγορες αλλαγές.

Το νευρικό μας σύστημα μπορεί να αισθάνεται κουρασμένο και εξαντλημένο, γι’ αυτό η πρακτική στην πραότητα και στην απαλότητα με τον εαυτό σου και τους άλλους τώρα είναι ακόμη πιο σημαντική.

Εμείς γράφουμε την ιστορία. Αν δεν έχεις έρθει ακόμα σε επαφή με την ιστορία σου, ίσως αυτή η πανσέληνος να σε βοηθήσει να φωτίσεις και να απελευθερώσεις όλα όσα πραγματικά χρειάζεται να αλλάξουν, απομακρυνθούν, αποχωρήσουν από τη ζωή σου.

Συμβουλές και rituals για αυτή την Πανσέληνο:

1. Μην είσαι μόνη. Μοιράσου τις σκέψεις και τις ανακαλύψεις σου με άτομα που εμπιστεύεσαι και έχουν τη διάθεση να σε ακούσουν.

2. Καθάρισε το χώρο σου χρησιμοποιώντας φασκόμηλο ή θυμίαμα και άφησε τις αγαπημένες σου πέτρες και κρυστάλλους να φορτίσουν κάτω από τη Σελήνη.

3. Διαλογίσου και άφησε τον εαυτό σου να αφεθεί: γράψε σε ένα κομμάτι χαρτί κάτι που θα ήθελες να απελευθερώσεις και κάψε το κάτω από την πανσέληνο. Γράψε επίσης κάτι που θα ήθελες να πετύχεις και ποιος/τι μπορεί να σε βοηθήσει να το πετύχεις αυτό και τοποθέτησε το χαρτί αυτό στο βωμό σου ή στο κομοδίνο σου.

4. Άφησε ένα μπολ νερό με λεβάντα, φασκόμηλο και τον αγαπημένο σου κρύσταλλο κάτω από το φως του φεγγαριού και χρησιμοποίησε το την επόμενη μέρα για να καθαρίσεις τα χέρια και το πρόσωπό σου.

5. Συντονίσου με την καρδιά σου. Μείνε ακίνητη για λίγο και στρέψου εσωτερικά για να μπορέσεις να ακούσεις τη λεπτή φωνή μέσα σου, με βαθιά επίγνωση. Αφιέρωσε χρόνο για να γράψεις τα όνειρά και τις προσευχές σου.

6. Βγες έξω και άφησε την καρδιά σου να λουστεί και να θεραπευτεί κάτω από το φως του φεγγαριού. Με διάθεση ελευθερίας, λάβε όλες τις ευλογίες από τη σελήνη.

7. Ξάπλωσε στη Γη.

8. Επίλεξε βότανα για το βωμό σου, φτιάξε θρεπτικό φαγητό φτιαγμένο με την αγάπη και τη μαγεία σου.

9. Προετοίμασε ένα ιερό μπάνιο με λουλούδια και άφησε τη δύναμη τους μαζί με το νερό να σε αναζωογονήσει και να προστατεύσει το ενεργειακό σου πεδίο.

Όλα είναι δώρα.

Newsletter

Post a Comment

v

Ο ερωτισμός σου είναι η δύναμή σου, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και νοητικά, ενεργειακά, δημιουργικά.

Collections

BODY

SPIRIT

SENSES

Reset Password