Top

Στις αλαβάστρινες επιδερμίδες της αρχαίας Κίνας, στα λαμπερά μελαμψά πρόσωπα των Αφρικανών γυναικών, στην τελετουργική Ινδική ομορφιά, το μυστικό κρύβεται πάντα στα στοιχεία: στο νερό, στη γη, στη φωτιά, στο πως το αίμα κυλά και το δέρμα ζει και νιώθει.

Η ενυδάτωση έχει να κάνει περισσότερο με το πώς κρατάς νερό στα κύτταρά σου και τι ποιότητα ενυδάτωσης δίνεις στο δέρμα σου.

Το δέρμα και ειδικά του προσώπου έχει και αυτό συνδετικό ιστό που διψά για ερωτική προσοχή. To πρόσωπο αποκτά ένταση κάθε μέρα που δεν περνάς καλά, κάθε φορά που οι ενεργοί μύες του προσώπου διαμορφώνουν ένα «ανήσυχο» ή «στραγγισμένο» πρόσωπο.

Το δέρμα και ειδικά του προσώπου χρειάζεται ερωτισμό στην φροντίδατου. Χρειάζεται μια τελετουργία αναγέννησης, ένα ξύπνημα αλλιώτικο που θα κάνει το αίμα να κυλά, το κολλαγόνο να παραχθεί φυσικά, το δέρμα να πιει και να ξεδιψάσει με πολύτιμα έλαια.

Χρησιμοποιούμε το εργαλείο Gua Sha για να επαναφέρουμε μια ανανεωμένη επιδερμίδα και χάρη στον κρύσταλλο τροφοδοτούμε και ενεργειακά τα σημεία που θέλουν φροντίδα αφού εφαρμόσουμε πολύτιμα σταγονίδια από το μεταξένιο Damask Rose Precious Face Oil.

Με υψηλή συγκέντρωση ισχυρών συστατικών, εκχύλισμα Damask Rose, αιθέριο έλαιο Mαροκινού τριαντάφυλλου, Magnolia και Γεράνι, αυτό το έλαιο με τη μεταξένια υφή προετοιμάζει, θρέφει και σε συνδυασμό με τη χρήση Gua Sha έχει ισχυρό ενυδατικό, συσφιγκτικό και αναγεννητικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

Το Say No & Pause είναι ιδανικό αν περνάς πολύ χρόνο σε οθόνες υπολογιστή, κινητού και TV και ενδείκνυται για τονωτικό μασάζ προσώπου συνδυαστικά με το έλαιο. Κι αυτό γιατί ο λευκός χαλαζίας θεωρείται ο ανώτερος θεραπευτής και καθαριστής, με απεριόριστες ενεργειακές δυνατότητες, αφού θεωρείται ότι ενισχύει, μεγενθύνει, εστιάζει, μετατρέπει και διασπείρει την ενέργεια ώστε να την ξεμπλοκάρει.

Τελετουργικό ενυδάτωσης

Αφού καθαρίσεις σχολαστικά την επιδερμίδα του προσώπου και του λαιμού σου, βούτηξε μια καθαρή πετσετούλα προσώπου σε λίγο ζεστό νερό και τοποθέτησέ την απαλά πάνω στο πρόσωπό σου για λίγα λεπτά. 

Αξιοποίησε τη θερμότητά της για βαθιές χαλαρωτικές αναπνοές – εισπνοές σε 7 χρόνους, εκπνοές σε 11 χρόνους – κι αφέσου όσο περισσότερο μπορείς. Μπορείς να επαναλάβεις τη διαδικασία όσο χρειάζεσαι, ξαναβουτώντας την πετσέτα σε ζεστό νερό και συνεχίζοντας τις αναπνοές. 

Σε νωπή επιδερμίδα, εφάρμοσε επαρκή ποσότητα ελαίου – προσοχή, δεν χρειάζεται πολύ, 5 σταγόνες αρκούν. Με ανοδικές κινήσεις και ταμποναριστά, κάνε απαλή επάλειψη του ελαίου σε λαιμό και πρόσωπο. Αν νιώσεις ότι το δέρμα πίνει το έλαιο είναι μια ένδειξη ότι η επιδερμίδα σου διψά για ενυδάτωση και φροντίδα, οπότε μπορείς να αυξήσεις την ποσότητα του ελαίου.

 

Με το Gua Sa σου ακολούθησε τις κινήσεις από τον χάρτη μασάζ στη διπλανή φωτογραφία. Οι κινήσεις αυτές είναι σχεδιασμένες ώστε τα πολύτιμα συστατικά του ελαίου να εισχωρήσουν βαθιά στην επιδερμίδα και να ενυδατώσουν αφάνταστα το πρόσωπό σου εκ των έσω.

Μπορείς να ολοκληρώσεις το τελετουργικό με έναν γαλήνιο ύπνο ή να ετοιμαστείς για μια ξέφρενη βραδιά με το πιο λαμπερό πρόσωπο.

 

Καλή απόλαυση σε ό,τι κι αν κάνεις!

 

 

Post a Comment

v

Ο ερωτισμός σου είναι η δύναμή σου, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και νοητικά, ενεργειακά, δημιουργικά.

Collections

BODY

SPIRIT

SENSES

Reset Password