Top

“Love thyself
Then give freely
From this Love”

Το Turn On είναι εδώ με επιλεγμένα Yoni Eggs για να σε εμπνεύσει και να σε καθοδηγήσει να ενδυναμώσεις τη σύνδεσή σου με το σώμα σου και σεξουαλικότητά σου. Ως γυναίκες του σήμερα χρειαζόμαστε να αλλάξουμε μαζί και η καθεμία ξεχωριστά το μοτίβο της δυσαρέσκειας, του πόνου, του τραύματος και να τα μεταστρέψουμε σε περισσότερη σύνδεση, με περισσότερη αγάπη και αποδοχή. Χρειαζόμαστε να αξιοποιήσουμε και να μάθουμε να απολαμβάνουμε εργαλεία της φύσης και αρχέγονες τεχνικές γρήγορης επαναφοράς στη σύνδεση, στη δημιουργική δύναμη, στη Ζωή.

Η λέξη yoni προέρχεται από τα σανσκριτικά και σημαίνει “ιερός χώρος“ και χρησιμοποιείται για να αποδώσει με ευλάβεια τη γυναικεία μήτρα, το αιδοίο ή τον κόλπο. Με τη λέξη yoni συμβολιζόταν επίσης η θεότητα Shakti ή άλλες θεές με παρόμοια θηλυκά χαρακτηριστικά. O ιερός μας χώρος, το yoni μας, είναι το δημιουργικό μας κέντρο, εκεί όπου κάθε γέννα (ρεαλιστικά ή/και συμβολικά) πραγματοποιείται, το κέντρο της διαίσθησής μας ως γυναίκες, η σύνδεσή μας με τη θηλυκή αρχή.

 

Τα yoni eggs είναι κρύσταλλοι ή ημιπολύτιμες πέτρες σε μορφή αυγού που χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται εδώ και 5000 χρόνια με την εισαγωγή τους στον γυναικείο κόλπο και την καθημερινή τους απολαυστική χρήση. Αφετηρία της ανακάλυψής τους υπήρξε η αρχαία Κίνα και η χρήση τους περιοριζόταν αυστηρά στις κυρίες της υψηλής κοινωνίας με σκοπό την ανάταση της libido και την αναζήτηση της ιερής θηλυκότητας.

“Your sensuality
Is a Gift
Own it & Breath it”

Η καθημερινή επιβάρυνση από ψηλά παπούτσια, κακή στάση του σώματος, συνεχή βάρη, λανθασμένη ροή της αναπνοής και στρεσογόνους παράγοντες φαίνεται πως επιβαρύνουν τη μήτρα και τα τοιχώματα του κόλπου, σκληραίνοντας την περιοχή και αποτρέποντας τη σωστή αιμάτωση.

Η πρακτική του yoni egg δείχνει να έχει για τις γυναίκες πολλαπλά οφέλη και αμέτρητες πηγές έχουν γράψει για αυτό: ενδυναμώνει το πυελικό έδαφος, ενεργοποιεί το chi, ενισχύει τη λίμπιντο, τη σεξουαλικότητα και τη δεκτικότητα, μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των ορμονών και την ενδυνάμωση των νεύρων στην ουροδόχο κύστη και τη μήτρα. Μα πάνω από όλα, να σε φέρει σε σύνδεση με το σώμα σου, το δημιουργικό σου κέντρο, την ενέργειά σου και την ερωτική/δημιουργική σου έμπνευση με περισσότερη άνεση, ελευθερία και αγάπη.
Κάθε Yoni Egg του Turn On Power συνοδεύεται από ειδική, πολυτελή συσκευασία για να παραμένει διακριτικά προστατευμένο για πάντα και από εξειδικευμένο στην απόλαυση εγχειρίδιο TOPbook που θα λάβεις μαζί με την αγορά σου και στο οποίο θα βρεις και άλλες εναλλακτικές προτάσεις εξάσκησης, χρήσεων και θηλυκής ενεργοποίησης.

Πώς να διαλέξεις το δικό σου Yoni Egg

Κοιτάζοντάς τα το ένα δίπλα στο άλλο όλοι αυτοί οι κρύσταλλοι αποτελούν μια υπέροχη απόδειξη της απόλυτης ποικιλομορφίας της φύσης. Αν αναρωτιέσαι ποια είναι η σωστή επιλογή για σένα, σου επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχουν λάθη κατά την επιλογή του Yoni Egg.

Όπως όλα στη φύση υπάρχουν για ένα λόγο, έτσι και κάθε κρύσταλλος εκτελεί μια ειδική και μοναδική λειτουργία. Επομένως, δεν χρειάζεται να είσαι ειδική στη μεταφυσική ή την κρυσταλλική θεραπεία για να ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο για σένα, απλά να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου και να διαλέξεις.

Όπως όλα στη φύση υπάρχουν για ένα λόγο, έτσι και κάθε κρύσταλλος εκτελεί μια ειδική και μοναδική λειτουργία. Επομένως, δεν χρειάζεται να είσαι ειδική στη μεταφυσική ή την κρυσταλλική θεραπεία για να ξέρεις ποιο είναι το κατάλληλο για σένα, απλά να εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου και να διαλέξεις.

 

Newsletter

Post a Comment

v

Ο ερωτισμός σου είναι η δύναμή σου, όχι μόνο σεξουαλικά, αλλά και νοητικά, ενεργειακά, δημιουργικά.

Collections

BODY

SPIRIT

SENSES

Reset Password